Inici / Sèpal / Presentació

SÈPAL

Sèpal és una empresa de recursos humans fundada l’any 1985, que presta serveis de Selecció i d’Avaluació de Personal a les empreses i a l’Administració Pública, així com serveis d’Avaluació Psicopedagògica, Orientació Professional i Assessorament Educatiu als centres d’ensenyament i a particulars.

Està integrada per un equip multidisciplinari d’experts en recursos humans: psicòlegs, psiquiatres, economistes i informàtics.

Sèpal realitza una inversió sostinguda en I+D :

  • en sistemes de mesura objectiva de característiques personals i socials
  • en desenvolupament d’instruments per l’avaluació de la intel•ligència, de la personalitat i de les competències
  • en la validació del diagnòstic i en la interpretació útil i pràctica del coneixement

que li permet oferir solucions personalitzades per a la gestió del capital humà, tant dins l’àmbit de les organitzacions com en el de l’ensenyament.

Els objectius estratègics de la gestió de l’empresa estan definits i es porten a terme conforme a la norma ISO 9001:2008

Algunes xifres

1985: any de FUNDACIÓ de Sèpal.

Més de 25 anys d’intens treball que aporten SEGURETAT i EXPERIÈNCIA als nostres clients.

Més de 170.000 PERSONES AVALUADES per Sèpal (dades de març de 2010), configurant barems altament potents i actualitzats que avalen els nostres resultats.

Més de 1.500 PROGRAMES INFORMÀTICS desenvolupats per aportar resultats fiables, amb rapidesa i en els formats més ajustats a les necessitats dels usuaris.

Més de 30 INSTRUMENTS D’AVALUACIÓ PROPIS, desenvolupats per la valoració de característiques personals (aptituds, personalitat, actituds, coneixements, competències, etc.)

8,85: Indicador general de SATISFACCIÓ dels nostres clients (dades del 2009).

75% de titulats superiors en una plantilla integrada per professionals altament QUALIFICATS i amb una sòlida TRAJECTÒRIA.

El nostre compromís: solucions expertes al servei de les persones